skip to Main Content
mail veba

Veba Funding; Onze dienst Funding is bedoeld als alternatief, waarbij u als investeerder een eerlijk en duurzaam rendement ontvangt van 5%.

Uw eigen stukje windmolen met Veba WindVoordeel!

Zelf uw stroom opwekken met uw ‘stukje windmolen’. Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om mede-eigenaar te worden van een windmolen. In Rouveen , Overijssel wordt op dit moment gebouwd aan een drietal windmolens welke verdeeld worden in 9.751 delen ter waarde van €233,- per deel. Met delen van deze windmolen kunt u tot 90% van uw eigen verbruik opwekken.

Investeren in uw eigen energieverbruik!

Door het kopen van winddelen wordt u lid van een coöperatie, dit is noodzakelijk om stroom te kunnen ontvangen zonder dat er partijen tussen zitten. Afspraken tussen alle deelnemers worden vastgelegd in een ledenovereenkomst en de Winddelen-koopovereenkomst.

De rol van Veba Energieservice hierin is het verrekenen van de, door uw winddeel opgewekte stroom, op uw energierekening. Met de delen kunt u 90% van uw energieverbruik opwekken, het restant dat u nodig heeft levert Veba Energieservice u tegen ons scherpe tarief.

Meer informatie over Veba WindVoordeel?

Vul hieronder uw gegevens in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Meer informatie over WindVoordeel?
  Laat uw gegevens achter dan bellen onze adviseurs u zo snel mogelijk terug!

   Veba-hollands-groen

   WindVoordeel voor particulieren en ondernemers.

   WindVoordeel is niet alleen voor ondernemers die interesse hebben in goedkope zakelijke energie een interessante optie. Ook particulieren kunnen met WindVoordeel een groot deel van hun eigen verbruik opwekken en zo hun energiekosten terugbrengen. Daarnaast is WindVoordeel ook een investering voor de lange termijn en levert u dit ook als particulier een rendement van +/- 6% op. Daarnaast levert een eenmalige investering u een jaarlijkse besparing op.

   Per winddeel:

   0

   Looptijd:

   0jaar

   Gemiddeld rendement: 

   0%

   Gemiddelde opbrengst per jaar:

   0kWh

   U wekt uw eigen stroom op, dit is voordeliger dan afnemen!

   U neemt een deel af voor €233,- incl. BTW. Daarnaast betaald u een jaarlijkse exploitatiebijdrage van ongeveer €23,- incl BTW. Met een jaarlijkse stroomprijsstijging van 2% is uw gemiddelde rendement 6,7%. De opbrengst van de delen die u afneemt kan gedurende 20 jaar lang worden gesaldeerd op uw jaarrekening bij Veba Energieservice. Dit hoeft niet te betekenen dat u gedurende deze periode bij ons klant dient te blijven, de delen kunnen namelijk tussentijds worden verhandeld of terugverkocht worden aan de coöperatie .

   Hebben wij uw interesse gewekt?

   Neem contact met ons op! We plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken. Of laat uw gegevens achter in ons ‘Bel mij’ formulier dan nemen wij contact met u op.

   winddelen-2

   Meer informatie?
   Wilt u meer informatie over winddelen of graag advies over investeren in deze winddelen?

   ×Close search
   Zoeken