skip to Main Content
mail veba

Veba Sportservice; investeert in de toekomst, professionele samenwerking, deelname is kosteloos

Als lid van een sportclub een extra bijdrage leveren aan de clubkas? Ons unieke spaarsysteem maakt dit mogelijk!

Als lid van een sportvereniging ben je betrokken bij jouw club. Je komt er tenslotte elke week en maakt van de beschikbare faciliteiten gebruik. Maar deze faciliteiten in de vorm van opleiding, onderhoud etc. kosten allemaal geld. Jij als lid betaald daar natuurlijk ook aan mee in de vorm van contributie. Maar hoe leuk zou het zijn dat jij een extra bijdrage kan leveren aan de clubkas?

Veba Sportservice is een concept dat dit mogelijk maakt. Doordat jij als lid energie afneemt bij Veba Energieservice sparen wij voor dit extraatje voor jouw club. Dit doen wij door een gedeelte van de opbrengsten van jouw energie af te staan aan jouw vereniging op club.

Duurzame energie…en nog goedkoper ook!

Bij Veba Energieservice is jouw energie altijd 100% duurzaam. Dit betekend dat de energie die wordt geleverd volledig wordt opgewekt door Europese wind. Zo spaar je niet alleen mee voor een doel bij jouw vereniging of club maar lever je ook je bijdrage aan een betere wereld. Daarnaast is onze ‘groene’ stroom ook nog eens (in veel gevallen) goedkoper dan de huidige grijze stroom die u afneemt.

Zo werkt het!
Kies je club
Meld aan
Sponsor

Meld je nu aan en sponsor jouw club!

Investeren in de toekomst van uw sportvereniging - Veba Energieservice BV

Direct weten wat je kunt besparen?

Bij Veba Energie zijn wij transparant in alles wat we doen. Daarom hebben wij een tool ontwikkeld waarmee direct gekeken kan worden wat je nieuwe maandbedrag wordt. Je vult jouw postcode en huisnummer in en eventueel verbruik wat op de jaarrekening zichtbaar is en je ziet direct jouw nieuw maandbedrag.

Zo werkt Veba Sportservice!

1. Kies jouw club
Kies de club waar jij lid van bent

2. Kopieer clubcode
Kopieer de unieke code van jouw club

3. Meld je aan
Sluit je aan met jouw clubcode 

4. Klaar!
Gefeliciteerd! Je steunt nu jouw club

Aanmelden en sparen maar!

Als je je aanmeldt voor Veba Thuis of als bedrijf voor Veba Zakelijk dan kan er tijdens het aanmelden een ‘actiecode’ worden ingevuld. Deze actiecode is uniek voor iedere club. In onze ‘clubgenerator kunt u zien welke code er bij uw sportclub of vereniging hoort. Door deze code in te voeren tijdens uw aanmeldingsproces weten wij in welke spaarpot wij de bijdrage van uw contract moeten storten.

Inkomsten voor uw sportclub genereren - Veba Sportservice
×Close search
Zoeken