skip to Main Content
mail veba

Veba Funding; Onze dienst Funding is bedoeld als alternatief, waarbij u als investeerder een eerlijk en duurzaam rendement ontvangt van 5%.

Investeren in duurzame energie met een eerlijk rendement. Dat is Veba Funding!

Veba Funding is een dienst en is bedoeld als alternatief voor uw spaargeld. Boven de vrijstelling (€25.000) levert uw spaargeld op dit moment een negatief rendement op bij uw bank. Anderzijds weet u niet waarvoor uw spaargeld wordt gebruikt en doet de bank hiermee wat ze zelf denken dat goed is.

Duurzaam investeren in duurzame projecten.

Uw spaargeld word bij Veba Funding daarom alleen gebruikt voor investeringen in duurzame energieZo is het mogelijk dat uw geld wordt gebruikt om woningen te voorzien van zonnepanelen, spouwmuur- of vloerisolatie etc. Energiezuinige oplossingen die bijdragen aan het besparen van energie en hiermee bijdragen aan een betere wereld!

Meer informatie over Veba Funding?

Vul hieronder uw gegevens in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Afspraak maken? 
  Maak een afspraak met onze adviseur en ervaar of Veba Funding iets voor u is. 

   Een alternatief voor uw spaargeld boven de vrijstelling - Veba Funding

   Zowel voor particulieren als ondernemers.

   De dienst Veba Funding bedoeld voor particulieren en ondernemers. Ondernemers kunnen door middel van een duurzame investering bijdragen aan het realiseren van duurzame projecten en anderzijds de MVO doelstellingen voor het bedrijf realiseren. Particulieren helpen bovendien om energiebesparende maatregelen te treffen welke voor mensen met een kleiner budget niet mogelijk zijn. Zo helpen we elkaar om het systeem in de energiesector te veranderen.

   Inleg vanaf:

   0

   Looptijd:

   0jaar

   Rendement: 

   0%

   Opbrengsten:

   0

   Investeren in de toekomst met duurzame oplossingen!

   Een investering in duurzame energie van Veba Funding kunt u zien als een obligatielening. Een geldlening op lange termijn met een betaling van interest (rente). Hierin kunt u de keuze maken of u deze interest tussentijds of bij het einde van de looptijd wilt laten uitbetalen. Vooraf wordt afgesproken onder welke voorwaarden u investeert en uiteraard wordt dit zwart op wit aangegeven.

   Hebben wij uw interesse gewekt?

   Neem contact met ons op! We plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken. Of laat uw gegevens achter in ons ‘Bel mij’ formulier dan nemen wij contact met u op.

   Investeren in duurzame energie - Veba Funding

   Meer informatie?
   Wilt u meer informatie over Veba Funding of graag advies over investeren in duurzaamheid?

   ×Close search
   Zoeken