skip to Main Content
mail veba

Veba Sportservice; investeert in de toekomst, professionele samenwerking, deelname is kosteloos

Zorgen voor extra inkomsten voor de sportvereniging? Samen sparen om een doel te realiseren.

Veba Sportservice is het concept om extra inkomsten voor uw sportvereniging te realiseren. Met ons unieke concept sparen leden door middel van het afnemen van particuliere energie voor de clubkas. Van elk particulier en zakelijk energiecontract dat door de leden wordt afgenomen deelt Veba Sportservice de marge die gemaakt wordt met uw vereniging / sportclub, zo zorgen de leden samen voor extra inkomsten voor de sportvereniging om hiermee gezamenlijk het doel te realiseren. Deelname is voor de sportvereniging volledig kosteloos.

Samen sparen voor het ultieme doel om extra inkomsten voor de sportvereniging te realiseren!

Met Veba Sportservice realiseert u het ultieme doel voor uw sportvereniging. Samen bepalen we een doel waarvoor gespaard gaat worden om zo extra inkomsten voor uw sportvereniging te realiseren. Dit doel is gericht op de toekomst van uw vereniging of sportclub en wordt vooraf bepaald. Vervolgens kijken wij samen met u welke bedrag hiervoor nodig is en bepalen we de doelstelling.

Advies omtrent de mogelijkheden voor uw vereniging?

Vul uw gegevens hieronder in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Afspraak maken? Wij komen graag langs.
  Benieuwd naar wat wij voor uw sportvereniging kunnen betekenen?

   Investeren in de toekomst van uw sportvereniging - Veba Energieservice BV

   Een aantrekkelijk aanbod voor leden!

   Ook voor u als lid van een sportvereniging heeft Veba Sportservice voordelen en profiteert u individueel mee van het aanbod van de club. Zo bieden wij u als lid van de vereniging scherpe energietarieven en spaart u door het afnemen van deze energie mee voor het doel wat door de club is bepaalt. Zo realiseren we samen extra inkomsten voor de sportvereniging! Denkt u dat dit concept interessant is voor de vereniging waar u actief bent? Vul dan het ‘Tipformulier’ in. Wij nemen dan contact op met de verantwoordelijke van uw vereniging.

   Feiten en cijfers Veba Sportservice

   Aantal leden:

   0

   Deelname %:

   0 %

   Inkomsten per lid:

   0

   Inkomsten per jaar:

   0

   De ontwikkeling van uw sportclub staat voorop!

   Het doel wat gerealiseerd wordt richt zich op de toekomst van uw vereniging of sportclub. Dit kunnen uiteraard verschillende doelen zijn; een camera systeem voor de jeugdopleiding, investering voor nieuwe- of smart goals of het organiseren van een talentendag. Zodra er een doel bepaalt is kunnen leden worden geïnformeerd over de mogelijkheden. Wij maken samen met u een plan waarin leden kenbaar wordt gemaakt wat het concept inhoudt en hoe dit werkt. Zo zorgen de leden gezamenlijk dat het doel wordt gerealiseerd.

   Wilt u ook extra inkomsten voor de sportvereniging? Informeer naar Veba Sportservice!

   Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op en ervaar wat Veba Sportservice voor uw vereniging kan betekenen! Laat uw gegevens achter in het ‘Bel mij’ formulier dan nemen wij contact met u op!

   Inkomsten voor uw sportclub genereren - Veba Sportservice

   Meer informatie?
   Wilt u meer informatie over wat wij voor uw sportclub of vereniging kunnen betekenen?

   ×Close search
   Zoeken