skip to Main Content
mail veba

Veba Partners; Wij geloven in de kracht van delen en zijn altijd op zoek naar partners.

Ondernemer binnen de energiemarkt? Als energie intermediair kunt u zelf energieleverancier worden!

Veba Partners richt zich op zelfstandigen, starters, vastgoed partijen of financieel adviseurs. Door middel van een samenwerking als tussenpersoon of white label constructie is er de mogelijkheid om energie intermediair te worden. Ook voor goedkope en duurzame zakelijke energie is Veba uw aangewezen partner.

Succesvol ondernemen binnen een innovatieve markt!

Bij Veba Partners ben je zelfstandig binnen een innovatieve markt. Je bent energie intermediair en dit biedt veel mogelijkheden voor u als ondernemer. Veba Partners is er niet alleen voor actieve ondernemers of starters binnen de energiemarkt. Als vastgoed- of financieel adviseur zijn er ook mogelijkheden, want bij het doorlichten van een financiële situatie hoort toch ook de energierekening?

Zelfstandig aan de slag in de energiemarkt?

Vul uw gegevens hieronder in! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Afspraak maken?
  Laat uw naam en telefoonnummer achter dan bellen wij u direct terug! 

   Zelf energieleverancier worden - Veba Intermediaire diensten

   Mogelijkheid tot het plannen van afspraken in uw agenda!

   Ons Klant Contact Center (KCC) is elke dag druk bezig om mensen te informeren over de diensten van Veba Partners. Omdat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat willen wij dat dit ook tot uiting komt bij het informeren van bedrijven of particulieren. Bij Veba Partners heeft u de mogelijkheid als energie intermediair afspraken die ons KCC maakt in uw agenda te laten plannen. Zo houdt u zich bezig met de dingen waar u goed in bent!

   Zin om aan de slag te gaan?
   Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op en plan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

   Volledige transparantie!

   Omdat wij met onze partners net zo willen handelen als hoe wij dat met onze klanten doen gaan wij voor volledige transparantie! Zo weet u als partner van Veba Partners exact wat u kan verwachten en welke commissies wij uitbetalen bij het afsluiten van een contract. Uiteraard hangt dit af van uw succes!

   Toegang tot diverse systemen!

   Als energie partner van Veba Intermediaire diensten geven wij u toegang tot interne en externe systemen. Zo krijgt u toegang tot het Aansluitingenregister Energie (C-AR) hierin kunnen gegevens, welke essentieel zijn binnen de energiemarkt ingezien worden. Zo kunt u zich goed voorbereiden op uw sales gesprekken en kan er ook bij de klant direct inzicht gegeven worden in bijv. het energieverbruik.

   Energie intermediair worden - Veba Intermediaire diensten
   ×Close search
   Zoeken