skip to Main Content
mail veba

Veba Verduurzaamingsservice; altijd duurzaam, altijd eerlijk, altijd voordelig

Een duurzame woning zonder uw spaargeld te investeren!

Veba Verduurzamingsservice richt zich op het verduurzamen van uw woning in Veenendaal. Omdat het verduurzamen van een woning veel geld kan kosten en de meeste mensen dit er niet voor over hebben is Veba Verduurzamingsservice het ULTIEME alternatief!

Verduurzamen van uw woning door subsidie van uw gemeente!

Dit klinkt te mooi om waar te zijn? Een duurzame woning zonder investering? Dat kan niet!
Veba Verduurzamingsservice laat u zien dat dit wel kan. Want een investering in bijv. zonnepanelen, spouwmuurisolatie etc. is helemaal niet nodig! Wij verduurzamen uw woning door middel van een subsidie van de Gemeente Veenendaal en het gehele traject nemen wij voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is dit initiatief te steunen of u direct vrijblijvend aan te melden.

Gemeente Veenendaal

Inmiddels zijn er gesprekken met de Gemeente Veenendaal in volle gang. En om aan te tonen dat inwoners van Veenendaal zich wel degelijk interesseren in Verduurzaming van hun woningen vragen wij u om dit initiatief te steunen en uw gegevens achter te laten zodat onze gesprekken kracht bij worden gezet!

GRATIS VERDUURZAMINGSSCAN!

Vul uw gegevens hieronder in! Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Onze verduurzamingsscan is 100% GRATIS en VRIJBLIJVEND!

Met een GRATIS verduurzamingsscan geeft onze adviseur uw inzicht in welke oplossingen het meeste rendement opleveren voor uw woning.

Laat zien dat ook u in duurzaamheid gelooft!
Geef ons een like en ondersteun onze gesprekken met Gemeente Veenendaal

Duurzame zakelijke energie | Goedkope zakelijke energietarieven - Veba Energieservice B.V.

Stap 1: Laat uw gegevens achter of ondersteun dit initiatief!

Veba Verduurzamingsservice is volledig vrijblijvend! Wij willen bij uw gemeente aantonen dat er wel degelijk animo is voor het verduurzamen van woningen in de Gemeente Veenendaal. Dit willen wij in de gesprekken met uw gemeente aantonen en daarom vragen wij u, uw gegevens achter te laten of ons initiatief te ondersteunen! Deze gegevens nemen wij mee in de gesprekken met Gemeente Veenendaal om er zo voor te zorgen dat wij inwoners van Veenendaal kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning!

Vraag GRATIS scan aan!  Like dit initiatief!

Stap 2: Wij onderhandelen met Gemeente Veenendaal

Een aanmelding voor Veba Verduurzamingsservice is volledig vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen deze gegevens mee in onze gesprekken met Gemeente Veenendaal en bekijken hierna op welke manier wij u verder kunnen helpen met onze duurzame oplossingen voor uw woning. En dit alles zonder een investering van uw eigen geld! Wij houden u in dit traject op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw gemeente!

Gemeente Veenendaal - Veba Energieservice B.V.
Veba KCC; altijd 100% klanttevredenheid, dagelijks bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Stap 3: Onze adviseur plant met u een afspraak!

Als wij uw gegevens hebben ontvangen neemt onze adviseur contact met u op. Er wordt een afspraak gemaakt en door middel van een Verduurzamingsscan wordt er gekeken welke grote of juiste kleine aanpassingen er gedaan kunnen worden en welke oplossingen Veba Verduurzamingsservice u kan bieden! Deze Verduurzamingsscan richt zich op de grote bespaarmogelijkheden zoals; zonnepanelen, spouwmuurisolatie of vloerisolatie maar ook de kleinere besparingen komen aan bod zoals; wasmachines, vaatwassers of magnetrons. Want zelfs de kleinste besparing is er één!

Stap 4: Wij doen een voorstel dat past bij uw situatie

Als onze adviseur een goed beeld heeft van uw situatie en de manier waarop u kan besparen of verduurzamen wordt er hiervan een voorstel gemaakt! Hierin worden alle aspecten opgenomen welke u met onze adviseur heeft besproken. Deze ontvangt u van ons digitaal zodat u deze rustig door kan kijken.

Energieverbruik verminderen - Veba Energieservice B.V.
Een alternatief voor uw spaargeld boven de vrijstelling - Veba Funding

Stap 5: Investeren in duurzame oplossingen!

Zodra er subsidie beschikbaar is vanuit Gemeente Veenendaal brengen wij u hiervan op de hoogte. Wij nemen nogmaals het voorstel door en bekijken welke subsidie geldt voor de energiebesparende oplossingen van uw woning. Zodra dit duidelijk is kan er met de subsidie die beschikbaar is worden begonnen met het verduurzamen van uw woning en kan u geld besparen!

×Close search
Zoeken